Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12257
Назва: Психологічні чинники та засоби подолання страхів у підлітковому та молодшому юнацькому віці.
Автори: Ольховецький, Сергій Миколайович
Ключові слова: страхи
підлітковий вік
психологічні чинники
молодший юнацький вік
Дата публікації: жов-2018
Видавництво: Умань : Візаві, 2018.
Бібліографічний опис: Ольховецький С.М., Ольховецький В.С. Психологічні чинники та засоби подолання страхів у підлітковому та молодшому юнацькому віці : монографія. Умань : УДПУ, 2018. 157 С.
Серія/номер: УДК;159.942-053.6
Короткий огляд (реферат): Монографію присвячено дослідженню психологічних чинників та засобів подолання страхів у підлітковому та молодшому юнацькому віці . Проведене дослідження дало можливість з’ясувати провідні психологічні детермінанти страхів у підлітковому та молодшому юнацькому віці. В якому визначено як внутрішні, так і зовнішні чинники, зокрема, соціальна ситуація розвитку особистості. А також особливості виникнення страхів у підлітковому та ранньому юнацькому віці; визначено чинники страхів у досліджуваних; з’ясовано якісні та кількісні характеристики страхів; розкрито зв’язки між рівнем страхів та чинниками, які їх викликають. З’ясовано надійність методів дослідження, що використовувались при дослідженні страхів у школярів. На основі отриманих данних розроблено ефективні психолого-педагогічні засоби попередження та корекції страхів в підлітковому та молодшому юнацькому віці для педагогів та практичних психологів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12257
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
монографія.pdf1,36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.