Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12265
Назва: Особливості діяльності уповноваженого Верховної ради України з прав людини
Автори: Матрос, Ольга Олександрівна
Ключові слова: Уповноважений Верховної Ради України з прав людини
права і свободи людини
Омбудсмен
Національна стратегія
Дата публікації: січ-2017
Видавництво: ФОП Жовтий
Бібліографічний опис: Матрос О.О. Особливості діяльності уповноваженого Верховної ради України з прав людини / О.О. Матрос // Соціальна робота: від теорії до практики : колективна монографія / авт. кол.: І. В. Албул, О. Д. Балдинюк, Н. М. Коляда та ін. – Умань, 2017. – Ч. 2. – С. 118–124.
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано діяльність Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, який здійснює широкий спектр роботи, зокрема, це захист прав і свобод людини і громадянина, проголошених Конституцією України, законами України та міжнародними договорами України; додержання та повага до прав і свобод людини і громадянина суб’єктами; запобігання будь-яким формам дискримінації щодо реалізації людиною своїх прав і свобод. Останнім часом ці напрямки роботи стають надзвичайно актуальними, адже Україна перебуває у складному становищі пов’язаних з військовими діями на сході нашої держави, важким економічним, соціальним становищем, і далі все більше відчутно як порушуються права наших громадян, а особливо дітей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12265
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Матрос О.О., стаття.pdf267,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.