Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12651
Назва: Удосконалення системи підготовки інженерів-педагогів, викладачів дисциплін у галузі харчових технологій в педагогічному вузі
Автори: Кравченко, Тамара Василівна
Ключові слова: харчові технології
інженерно-педагогічна освіта
інженер-педагог
інженер-технолог
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків : ХДУХТ
Бібліографічний опис: 1. Кравченко Т.В. Удосконалення системи підготовки інженерів-педагогів, викладачів дисциплін у галузі харчових технологій в педагогічному вузі / Т.В. Кравченко // Матеріали Міжнародної науково-методичної конференції «Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення» до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії М.І. Беляєва, 23-24 травня 2019 р. : [тези] / редкол. : О.І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С. 68-69.
Короткий огляд (реферат): В умовах масштабного розвитку і глобалізації світової економіки, стрімкого розвитку виробничих і інформаційних технологій, а також науково-технічного та інформаційного прогресу, стає очевидним, підготовка кваліфікованих інженерів-технологів сфери харчової індустрії освіти. Освіта, як потужна складова соціальної сфери життєдіяльності держави, вимагає інтеграції чи то трансформації діючих і багато в чому різнорідних складових освітніх систем європейських держав з метою приведення їх у відповідність найсучаснішим адаптованим до загальноєвропейських вимог освітніх систем
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12651
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
тези.pdf361,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.