Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12772
Назва: ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ПРОЛЕТКУЛЬТ: ОСВІТНЬО-ПРОСВІТНИЦЬКА ТА КУЛЬТУРОТВОРЧА ДІЯЛЬНІСТЬ (1917‒1932)
Автори: Кравченко, Оксана Олексіївна
Ключові слова: освітньо-просвітницька діяльність Пролеткульту
культуротворча діяльність Пролеткульту
педагогічний феномен
історико-педагогічний процес
Дата публікації: 2016
Видавництво: ПП Жовтий
Бібліографічний опис: Кравченко О.О. Всеукраїнський Пролеткульт: освітньо-просвітницька та культуротворча діяльність (1917‒1932) : монографія / О.О. Кравченко. – Умань : ПП Жовтий, 2016. – 386 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії автором виявлено і розкрито організаційно-педагогічні засади освітньо-просвітницької та культуротворчої діяльності Пролеткульту в контексті суспільно-історичних змін в Україні у 1917–1932 рр. як педагогічного феномену та цілісного історико-педагогічного процесу з його суперечностями і взаємозв’язками у єдності 5-ти етапів: офіційного оформлення Всеросійського пролеткульту; створення українського Пролеткульту; трансформації; занепаду; ліквідації. До наукового обігу вперше долучено маловідомі та невідомі архівні документи, історичні факти, ідеї та концепції, пов’язані з історією розвитку Пролеткульту в Україні у досліджуваний період. Для наукових працівників, викладачів та студентів вищих педагогічних навчальних закладів, дослідників у галузі історико-педагогічної науки, а також усіх, кого цікавить історія вітчизняної освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12772
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.