Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13080
Title: Організація змішаного навчання українознавству в інформаційно-освітньому середовищі ««MOODLE» закладу вищої освіти
Authors: Гончарук, Валентина Анатоліївна
Keywords: змішане навчання
українознавство
ІОС «MOODLE»
навчальний матеріал
структура курсу
Issue Date: 11-Nov-2020
Publisher: Національний університет біоресурсів і природокористування України
Citation: Гончарук В. А. Організація змішаного навчання українознавству в інформаційно-освітньому середовищі ««MOODLE» закладу вищої освіти. Збірник матеріалів XI Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених «ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ЕКОНОМІКА, ТЕХНІКА, ОСВІТА ‘2020», 10-11 листопада 2020 року, НУБіП України, Київ. (електронне видання). С. 190–191.
Series/Report no.: УДК;37:004
Abstract: Найбільш оптимальним варіантом організації та здійснення освітньої діяльності в умовах різноманітних стихійних лих, пандемій та інших катаклізмів у світі визнано змішане навчання. Здавалося, що нещодавно тільки заговорили про нього в освітніх колах (конференції, семінари, вебінари, круглі столи), а нині всі педагоги автоматично переходять на нього, впроваджують його різноманітні модифікації в освітній процес. Щоб використання змішаного навчання забезпечувало якість знань здобувачів вищої освіти, то і вони, і науково-педагогічні працівники повинні усвідомлювати його мету і завдання, недоліки та переваги, зрозуміти, що необхідно удосконалити або й докорінно змінити.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13080
Appears in Collections:Факультет філології та журналістики



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.