Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13419
Title: ПЕДАГОГІЧНА ПРАКТИКА В СИСТЕМІ ФОРМУВАННЯ ФАХОВИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ
Authors: Макарчук, Вікторія Вікторівна
Keywords: Педагогічна практика
Фвхові компетентності
Початкова школа
Основні положення
Issue Date: Nov-2020
Publisher: Умань : ВПЦ «Візаві»
Citation: Педагогічна практика у системі формування фахових компетентностей майбутніх учителів початкової школи: навчальний посібник / уклад. Макарчук В.В. Умань : Візаві, 2020. – 250 с.
Series/Report no.: УДК;378.147.88
Abstract: У навчальному посібнику розглядаються питання планування, організації, завдання та зміст педагогічної практики у системі формування фахових компетентностей майбутніх учителів початкової школи. До змісту цього видання включено матеріал з таких основних питань: основні положення конвенції про права дитини; зміст і організація практики, мета і завдання практики відповідно до двох освітньо-кваліфікаційних рівнів («бакалавр», «магістр») з урахуванням специфіки кожного рівня; положення про організацію практик в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини (денної та заочної форми навчання). Посібник адресується студентам денної та заочної форм навчання факультету початкової освіти, які навчаються за спеціальностю 013 Початкова освіта освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, а також для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня вищої освіти магістр.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13419
Appears in Collections:Факультет початкової освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
посібник.pdfУ навчальному посібнику розглядаються питання планування, організації, завдання та зміст педагогічної практики у системі формування фахових компетентностей майбутніх учителів початкової школи. До змісту цього видання включено матеріал з таких основних питань: основні положення конвенції про права дитини; зміст і організація практики, мета і завдання практики відповідно до двох освітньо-кваліфікаційних рівнів («бакалавр», «магістр») з урахуванням специфіки кожного рівня; положення про організацію практик в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини (денної та заочної форми навчання). Посібник адресується студентам денної та заочної форм навчання факультету початкової освіти, які навчаються за спеціальностю 013 Початкова освіта освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, а також для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня вищої освіти магістр.489,55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.