Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13435
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДубова, Наталія Вячеславівна-
dc.date.accessioned2020-12-29T11:25:39Z-
dc.date.available2020-12-29T11:25:39Z-
dc.date.issued2020-10-15-
dc.identifier.citationСучасні технології підготовки майбутніх учителів трудового навчання та технологій, педагогів професійної освіти і фахівців образотворчого та декоративного мистецтва: теорія, досвід, проблеми: збірник наукових праць / О.В. Марущак (голова) та [ін.]. – Вінниця: ТОВ «Меркьюрі-Поділля», 2020. – Вип. 2. – С. 32-34uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13435-
dc.description.abstractВ статті обґрунтовано необхідність пошуку ефективних шляхів формування творчої особистості в галузі харчових технологій шляхом впровадження дизайн-освіти у професійну підготовку означених фахівців. Акцентовано увагу на доцільності поєднання дизайн-освіти та спеціальної фахової підготовки у процесі формування творчої особистості в галузі харчових технологійuk_UA
dc.publisherВінниця: ТОВ «Меркьюрі-Поділля»uk_UA
dc.relation.ispartofseriesУДК;378.018.8:664-051]:[7.012:37.015.311]](06)-
dc.subjectпрофесійна освітаuk_UA
dc.subjectестетична культураuk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectмистецька освітаuk_UA
dc.subjectпрактична підготовкаuk_UA
dc.subjectфахівець в галузі харчових технологійuk_UA
dc.titleДизайн-освіта як засіб формування творчої особистості в галузі харчових технологій у процесі професійної підготовкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття Дубова Н.В..pdf215,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.