Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13435
Title: | Дизайн-освіта як засіб формування творчої особистості в галузі харчових технологій у процесі професійної підготовки |
Authors: | Дубова, Наталія Вячеславівна |
Keywords: | професійна освіта естетична культура харчові технології мистецька освіта практична підготовка фахівець в галузі харчових технологій |
Issue Date: | 15-Oct-2020 |
Publisher: | Вінниця: ТОВ «Меркьюрі-Поділля» |
Citation: | Сучасні технології підготовки майбутніх учителів трудового навчання та технологій, педагогів професійної освіти і фахівців образотворчого та декоративного мистецтва: теорія, досвід, проблеми: збірник наукових праць / О.В. Марущак (голова) та [ін.]. – Вінниця: ТОВ «Меркьюрі-Поділля», 2020. – Вип. 2. – С. 32-34 |
Series/Report no.: | УДК;378.018.8:664-051]:[7.012:37.015.311]](06) |
Abstract: | В статті обґрунтовано необхідність пошуку ефективних шляхів формування творчої особистості в галузі харчових технологій шляхом впровадження дизайн-освіти у професійну підготовку означених фахівців. Акцентовано увагу на доцільності поєднання дизайн-освіти та спеціальної фахової підготовки у процесі формування творчої особистості в галузі харчових технологій |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13435 |
Appears in Collections: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Стаття Дубова Н.В..pdf | 215,37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.