Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13515
Назва: Історія та культура України: навчальний посібник
Автори: Кузнець, Тетяна Володимирівна
Лісовська, Ольга Василівна
Скус, Ольга Володимирівна
Ключові слова: Історія України
історичні персоналії
архітектура
образотворче мистецтво
Дата публікації: 2017
Видавництво: Умань : ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Історія та культура України: навчальний посібник / Кузнець Т. В., Лісовська О. В., Скус О. В. Умань: ВПЦ «Візаві» (Видавець «Сочінський М. М.»), 2017. 175 с.
Серія/номер: УДК;94(477)(075.8)
ББК;63.3(4УКР) я73
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник курсу «Історія та культура України» укладено у відповідності з вимогами кредитно-трансферної системи. Це навчально-методичний комплекс, що включає програму даної навчальної дисципліни, орієнтовну структуру курсу, матеріали до тем з пропонованою літературою для самостійного їх вивчення, тематику ІНДЗ (рефератів), хронологічні схеми, тести підсумкового контролю по модулях для самоконтролю, питання для повторення курсу, рекомендовану літературу та електронні ресурси до курсу, історичні персоналії, коротку характеристику історико-культурних пам’яток архітектури та образотворчого мистецтва. У межах кожної теми виділено основну хронологію, що є обов’язковою для запам’ятовування, а також – опорний понятійно-термінологічний супровід. Даний посібник найбільше прислужиться студентам неісторичних факультетів, які вивчають курс «Історія та культура України», а також рекомендується всім, хто цікавиться історією та культурою України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13515
Розташовується у зібраннях:Історичний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Посібник іст та культура Укр 2017.pdf4,86 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.