Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13690
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Філімонова, Ірина Афанасіївна | - |
dc.contributor.author | Гвоздецька, Юлыя Василiвна | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-16T05:16:13Z | - |
dc.date.available | 2021-06-16T05:16:13Z | - |
dc.date.issued | 2020-12-04 | - |
dc.identifier.citation | Збірник технологічних карток «Приготування страв з риби та морепродуктів» : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи студ. / Ю. В. Гвоздецька, І. А. Філімонова ; МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини. – Умань : Візаві, 2020. – 69 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13690 | - |
dc.description.abstract | У посібнику подано інструкційні картки з приготування страв з річкової та морської риби, а також морепродуктів до дисципліни «Виробниче навчання», передбачені робочим навчальним планом для засвоєння студентами в процесі практичної підготовки. Рекомендовано студентам спеціальності 015.21 «Професійна освіта. (Харчові технології)» денної та заочної форми навчання. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Умань : ВПЦ «Візаві» | uk_UA |
dc.subject | професійна компетентність | uk_UA |
dc.subject | професійна освіта | uk_UA |
dc.subject | майбутні бакалаври | uk_UA |
dc.title | Збірник технологічних карток «Приготування страв з риби та морепродуктів» : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи студ. | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ЗбірникРепозФілімоноваГвоздецька.pdf | Збірник технологічних карток «Приготування страв з риби та морепродуктів» : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи студ. / Ю. В. Гвоздецька, І. А. Філімонова ; МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини. – Умань : Візаві, 2020. – 69 с. | 612,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.