Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13691
Title: Компетентнісний підхід у підготовці майбутніх фахівців у галузі харчових технологій : монографія
Authors: Філімонова, Ірина Афанасіївна
Гвоздецька, Юлія Василiвна
Ткачук, Станіслав Іванович
Ящук, Сергій Миколайович
Keywords: професійна компетентність
професійна освіта
майбутні бакалаври
Issue Date: 30-May-2021
Publisher: Умань : ВПЦ «Візаві»
Citation: Ткачук С. І. Компетентнісний підхід у підготовці майбутніх фахівців у галузі харчових технологій : монографія / С.І. Ткачук, С.М.Ящук, Ю.В. Гвоздецька, І.А. Філімонова ; МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини. – Умань : Візаві, 2021. – 227 с.
Abstract: У монографії обґрунтовано основні науково-методичні засади та дидактичні аспекти формування професійної компетентності майбутніх фахівців для професійно-технічних навчальних закладів; охарактеризовано методологічне забезпечення компетентнісного підходу професійної підготовки майбутніх фахівців у галузі харчових технологій. Це видання стане в нагоді педагогам-практикам, студентам, викладачам інженерно-педагогічних факультетів вищих педагогічних навчальних закладів
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13691
Appears in Collections:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ткачук,Ящук,Філімонова,Гвоздецька.pdfУ монографії обґрунтовано основні науково-методичні засади та дидактичні аспекти формування професійної компетентності майбутніх фахівців для професійно-технічних навчальних закладів; охарактеризовано методологічне забезпечення компетентнісного підходу професійної підготовки майбутніх фахівців у галузі харчових технологій. Це видання стане в нагоді педагогам-практикам, студентам, викладачам інженерно-педагогічних факультетів вищих педагогічних навчальних закладів221,01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.