Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14040
Назва: Сутність поняття «професійна санітарно-гігієнічна компетентність майбутнього інженера-педагога харчового профілю»
Автори: Кочубей, Тетяна Дмитрівна
Люльченко, Вячеслав Григорович
Ключові слова: інженер-педагог
професійна компетентність
гігієна
санітарія
Дата публікації: 2019
Видавництво: ЦДПУ ім. В.Винниченка
Бібліографічний опис: Кочубей Т. Д., Люльченко В. Г. Сутність поняття «професійна санітарно-гігієнічна компетентність майбутнього інженера-педагога харчового профілю» Наукові записки. Серія: Педагогічні науки / редкол.: В. Ф. Черкасов та ін. Кропивницький : РВВ ЦДПУ ім. В. Винниченка, 2019. Вип. 174. С. 45–51.
Серія/номер: УДК;378.018.8:377.011.3-051]:664
Короткий огляд (реферат): У статті розкривається сутність поняття професійна санітарно-гігієнічна компетентність майбутнього інженера-педагога харчового профілю та проаналізовано її ключові компоненти. Визначено професійну санітарно-гігієнічну компетентність майбутнього інженера-педагога харчового профілю як важливу особистісну якість, складову його професійної компетентності, що визначає сукупність санітарногігієнічних знань, умінь та навиків відносно збереження здоров’я та життя людини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14040
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.