Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14177
Назва: Конкурентоспроможність вищої освіти в умовах інформаційного суспільства
Автори: Холявко, Наталія Іванівна
Ключові слова: кооперативне навчання
новаторська педагогіка
Дата публікації: чер-2020
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Бібліографічний опис: Конкурентоспроможність вищої освіти в умовах інформаційного суспільства : колективна монографія / за заг. ред. д-ра екон. наук, доц. Н. І. Холявко. – Том ІІ: Науково-практичні засади підвищення конкурентоспроможності національної системи вищої освіти. - Чернігів : ЧНТУ, – 2020. – 192 с.
Серія/номер: УДК;378
К;64
Короткий огляд (реферат): Сучасні виклики нашого часу вимагають кардинальних змін в освіті та потребують ефективного її керівництва. Освіта, віддзеркалюючи соціально-економічні запити, стає потужним ресурсом у конкурентоздатності ринкових суспільств. Відтак, сучасній Україні особливо необхідні люди, які в молодому та зрілому віці, здатні працювати активно, мобільно, креативно і критично мислячи, зацікавлено, більш мотивовані до самонавчання та саморозвитку, з високою професійною майстерністю та новаторським підходом, новим мисленням, прагненням до самоаналізу, самокритики результатів власної та колективної праці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14177
ISBN: 978-617-7571-91-8
Розташовується у зібраннях:Історичний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Монографiя_Т.2.pdfМонографія2,69 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.