Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14194
Title: Modern engineering and innovative technologies
Other Titles: Адміністративно-територіальна реформа на терені західної частини Черкаської області: кінець ХІХ- початок ХХ ст
Authors: Герасименко, Оксана Володимирівна
Keywords: облікова політика
зовнішньоекономічна діяльність
ризик
елементи облікової політики
Issue Date: 2021
Publisher: Sergeieva&Co Karlsruhe, Germany
Citation: Герасименко О.В. Адміністративно-територіальна реформа на терені західної частини Черкаської області: кінець ХІХ- початок ХХ ст. Modern engineering and innovative technologies. Karlsruhe, Germany. 2021. №15. С. 66-71.
Abstract: В статті досліджено особливості формування облікової політики зовнішньоекономічної діяльності в умовах ризику. На основі дослідження нормативного регулювання розробки облікової політики в Україні визначені основні його недоліки. Обґрунтовано вплив ризиків ЗЕД на організацію бухгалтерського обліку підприємств торгівлі, що дозволило встановити напрями розробки оптимальних організаційно- методичних засад облікового відображення зовнішньоекономічних операцій, сформувати інформаційний базис, який в поєднанні із зовнішньої інформацією сприятиме уникненню, мінімізації та нейтралізації впливу ризиків ЗЕД на рівень прибутковості діяльності підприємства. Науково обґрунтовано перелік складових облікової політики та встановлено їх місце в організації обліку підприємств торгівлі. Деталізовано складові та елементи облікової політики зовнішньоекономічних операцій та ризиків ЗЕД як фактів господарського життя, використання яких забезпечить формування достовірних показників фінансової звітності та прийняття раціональних управлінських рішень користувачами фінансової звітності.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14194
Appears in Collections:Природничо-географічний факультет

Files in This Item:
File SizeFormat 
81-123-PB.pdf3,42 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.