Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14417
Назва: Історія зарубіжної літератури (кінець ХVІІІ – 70-ті роки ХІХ століття)
Автори: Осіпчук, Галина Валентинівна
Ключові слова: літературознавство
романтизм
реалізм
західноєвропейська література
література США
художній текст
Дата публікації: чер-2021
Видавництво: Умань: ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Історія зарубіжної літератури (кінець ХVІІІ – 70-ті роки ХІХ століття) : навч. посіб. / МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини ; уклад. Г. В. Осіпчук. Умань: ВПЦ «Візаві», 2021. 187 с.
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику запропоновано методичні матеріали для вивчення історії зарубіжної літератури з кінця ХVІІІ до 70-тих років ХІХ століття в Західній Європі та США : перелік художніх творів для обов’язкового прочитання, робочу програму, конспекти лекцій, плани практичних занять, орієнтовну схему підготовки та задання до практичних занять, завдання для самостійної роботи, тексти поезій для вивчення напам’ять, запитання до заліку, тестові завдання до тем «Романтизм як літературний напрям», «Реалізм як літературний напрям» та підсумкові тестові завдання (І і ІІ варіанти), список літератури для підготовки до занять. Посібник рекомендований в умовах змішаного навчання для здобувачів вищої освіти ОС «бакалавр» (денної й заочної форм) факультетів української філології й іноземних мов за освітніми програмами: 014 Середня освіта. Українська мова і література; 014 Середня освіта. Мова і література (англійська) та 035 Філологія. Польська мова і література (переклад включно).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14417
Розташовується у зібраннях:Факультет філології та журналістики

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Istoriya zarubijnoi literatury (kinech XVІІІ - 70 roky ХІХ st.).pdf290,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.