Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14575
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБлагополучна, Анастасія Геннадіївна-
dc.contributor.authorКирилюк, Ірина Миколаївна-
dc.contributor.authorЛитвин, Оксана Вікторівна-
dc.date.accessioned2022-05-13T06:22:38Z-
dc.date.available2022-05-13T06:22:38Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationBlahopoluchna A., Kyryliuk I., Neshchadym L., Lytvyn O. Franchising in the restaurant industry. Sciences of Europe. № 87. vol 1. 2022. p.20-23uk_UA
dc.identifier.issn3162-2364-
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14575-
dc.descriptionhttps://www.europe-science.com/wp-content/uploads/2022/02/Sciences-of-Europe-No-87-2022-Vol.-1.pdfuk_UA
dc.description.abstractOne of the priority directions of our country's development is integration into international business. Fran- chising is an effective way to promote in international markets. It is a growth tool that helps companies scale their operations. The article examines the main trends in the development of franchising in the restaurant business.uk_UA
dc.description.abstractОдним із пріоритетних напрямків розвитку нашої країни є інтеграція в міжнародний бізнес. Франчайзинг є ефективним способом просування на міжнародних ринках. Це інструмент зростання, який допомагає компаніям масштабувати свою діяльність. У статті розглядаються основні тенденції розвитку франчайзингу в ресторанному бізнесі.uk_UA
dc.publisherSciences of Europeuk_UA
dc.subjectfranchisinguk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subjectrestaurant franchisinguk_UA
dc.subjectrestaurantuk_UA
dc.subjectbusinessuk_UA
dc.titleFRANCHISING IN THE RESTAURANT INDUSTRYuk_UA
dc.title.alternativeФРАНЧАЙЗИНГ В РЕСТОРАННІЙ ІНДУСТРІЇuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Sciences-of-Europe-No-87-2022-Vol.-1.pdf2,32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.