Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14575
Title: | FRANCHISING IN THE RESTAURANT INDUSTRY |
Other Titles: | ФРАНЧАЙЗИНГ В РЕСТОРАННІЙ ІНДУСТРІЇ |
Authors: | Благополучна, Анастасія Геннадіївна Кирилюк, Ірина Миколаївна Литвин, Оксана Вікторівна |
Keywords: | franchising restaurant business restaurant franchising restaurant business |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Sciences of Europe |
Citation: | Blahopoluchna A., Kyryliuk I., Neshchadym L., Lytvyn O. Franchising in the restaurant industry. Sciences of Europe. № 87. vol 1. 2022. p.20-23 |
Abstract: | One of the priority directions of our country's development is integration into international business. Fran- chising is an effective way to promote in international markets. It is a growth tool that helps companies scale their operations. The article examines the main trends in the development of franchising in the restaurant business. Одним із пріоритетних напрямків розвитку нашої країни є інтеграція в міжнародний бізнес. Франчайзинг є ефективним способом просування на міжнародних ринках. Це інструмент зростання, який допомагає компаніям масштабувати свою діяльність. У статті розглядаються основні тенденції розвитку франчайзингу в ресторанному бізнесі. |
Description: | https://www.europe-science.com/wp-content/uploads/2022/02/Sciences-of-Europe-No-87-2022-Vol.-1.pdf |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14575 |
ISSN: | 3162-2364 |
Appears in Collections: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Sciences-of-Europe-No-87-2022-Vol.-1.pdf | 2,32 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.