Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14627
Назва: Основи соціальної безпеки
Автори: Кравченко, Леся Василівна
Ключові слова: Соціальна безпека
Безпека суспільства
Соціальна функція держави
Соціальні права українського громадянина
Дата публікації: 2022
Видавництво: Візаві
Бібліографічний опис: Основи соціальної безпеки : навч. посіб. / МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини ; уклад. Кравченко Л. В. — Умань : Візаві, 2022. — 127 с.
Серія/номер: УДК 364.4(075.8) О-75;
Короткий огляд (реферат): Негативні тенденції в соціальній сфері та накопичені соціальні проблеми створюють загрози національній безпеці та подальшому розвитку суспільства, які можуть стати причинами порушення рівноваги та стабільності. Тому актуальним є дослідження стану забезпечення соціальної безпеки в Україні з метою вивчення превентивних заходів та недопущення загроз, які можуть дестабілізувати соціальну та інші сфери. Ці питання становлять предметну і концептуальну основу пропонованого підручника. У ньому розкрито сутність і загальні засади соціальної безпеки, зовнішні та внутрішні чинники, основні складові та критерії соціальної безпеки суспільства, особливості діяльності громадських організацій як суб’єктів соціальної політики та основні завдання щодо підвищення життєвого рівня населення та шляхи їх реалізації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14627
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
ОСНОВИ СОЦІАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ.pdf1,16 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.