Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14678
Назва: | Виробниче навчання |
Інші назви: | Виробниче навчання |
Автори: | Гвоздецька, Юлія Василівна Філімонова, Ірина Афанасіївна Ткачук, Станіслав Іванович Джога, Ольга Валентинівна |
Ключові слова: | інструкційні картки, страви, рецептури, бобові, крупи, макаронні вироби |
Дата публікації: | 3-гру-2021 |
Видавництво: | Візаві |
Бібліографічний опис: | Виробниче навчання : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи здобувачів спец. 015 «Проф. освіта (Аграрне виробництво, переробка с/г продукції та харчові технології)» / Ю. В. Гвоздецька, О. В. Джога, С. І. Ткачук [та ін.] ; МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини. – Умань : Візаві, 2021. – 657 с. |
Серія/номер: | Харчові технології; |
Короткий огляд (реферат): | У посібнику подано навчальний матеріал дисципліни «Виробниче навчання», передбачений робочим навчальним планом для засвоєння здобувачами в процесі професійно-практичної підготовки. Рекомендовано здобувачам спеціальності 015.37 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» денної та заочної форми навчання. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14678 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
Виробниче навчання 2021 (2).pdf | 10,81 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.