Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14773
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Barvinok, Nataliia | - |
dc.contributor.author | Blahopoluchna, Anastasiia | - |
dc.contributor.author | Povorozniuk, Inna | - |
dc.contributor.author | Liakhovska, Nelia | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-12T11:41:37Z | - |
dc.date.available | 2022-08-12T11:41:37Z | - |
dc.date.issued | 2022-03-31 | - |
dc.identifier.citation | Blahopoluchna A., Liakhovska N., Povorozniuk I., Barvinok N. Haccp system in the restaurant industry. Sciences of Europe. 2022. №91. С. 76-80. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 3162-2364 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14773 | - |
dc.description | https://www.europe-science.com/wp-content/uploads/2022/04/Sciences-of-Europe-No-91-2022.pdf | uk_UA |
dc.description.abstract | The article is devoted to the problem of implementation of HACCP systems in restaurants of Ukraine for compliance with current legislation and gaining competitive advantages in the hospitality industry | uk_UA |
dc.publisher | Křižíkova 384/101 Karlín, 186 00 Praha | uk_UA |
dc.subject | HACCP system | uk_UA |
dc.subject | restaurant business | uk_UA |
dc.subject | food safety | uk_UA |
dc.subject | critical control points | uk_UA |
dc.title | HACCP SYSTEM IN THE RESTAURANT INDUSTRY | uk_UA |
dc.title.alternative | СИСТЕМА НАССР В РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
Барвінок_Sciences of Europe No 91 (2022).pdf | 600,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.