Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14773
Назва: | HACCP SYSTEM IN THE RESTAURANT INDUSTRY |
Інші назви: | СИСТЕМА НАССР В РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ |
Автори: | Barvinok, Nataliia Blahopoluchna, Anastasiia Povorozniuk, Inna Liakhovska, Nelia |
Ключові слова: | HACCP system restaurant business food safety critical control points |
Дата публікації: | 31-бер-2022 |
Видавництво: | Křižíkova 384/101 Karlín, 186 00 Praha |
Бібліографічний опис: | Blahopoluchna A., Liakhovska N., Povorozniuk I., Barvinok N. Haccp system in the restaurant industry. Sciences of Europe. 2022. №91. С. 76-80. |
Короткий огляд (реферат): | The article is devoted to the problem of implementation of HACCP systems in restaurants of Ukraine for compliance with current legislation and gaining competitive advantages in the hospitality industry |
Опис: | https://www.europe-science.com/wp-content/uploads/2022/04/Sciences-of-Europe-No-91-2022.pdf |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14773 |
ISSN: | 3162-2364 |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
Барвінок_Sciences of Europe No 91 (2022).pdf | 600,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.