Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14830
Назва: Організаційно-економічні основи підтримки та розвитку підприємницької діяльності
Інші назви: Організаційно-економічні основи підтримки та розвитку підприємницької діяльності
Автори: Богашко, Олександр Леонідович
Ключові слова: підприємництво
інфраструктура
інвестиційна діяльність
ринкове регулювання
Дата публікації: 9-гру-2021
Видавництво: Київ: «Ексклюзив-Систем»
Бібліографічний опис: Богашко О. Л. Організаційно-економічні основи підтримки та розвитку підприємницької діяльності. Фінансово-кредитний механізм розвитку економіки та соціальної сфери : Матеріали ІV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 9 грудня 2021 р., м. Кропивницький. – К.: «Ексклюзив-Систем», 2021. С. 15–17.
Серія/номер: УДК;336.02:336.1: 336.6
Короткий огляд (реферат): Підприємництво є джерелом сталого економічного зростання, стабільності суспільства та забезпечення зайнятості в країні, що безпосередньо впливає на підвищення рівня та якості життя населення. Стабілізація та зростання економіки неможливі без розвитку бізнесу, що потребує розробки та застосування ефективних механізмів підприємництва в країні. Головною метою державної політики в даному напрямку є орієнтованість дій усіх суб’єктів, зацікавлених у розвитку підприємництва, зокрема це органи влади на всіх рівнях, суб’єктів підприємництва, об’єднань та спілок підприємців, науки, установ ринкової інфраструктури, спрямованої на створення та підтримку сприятливого середовища для розвитку підприємницької діяльності, формування та впровадження ефективної державно-громадської системи його обслуговування, підтримки та захисту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14830
ISBN: 978-617-7942-19-0
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Orhanizatsiino-ekonom.pdf1,35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.