Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14924
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Благополучна, Анастасія Геннадіївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-16T12:37:48Z | - |
dc.date.available | 2022-11-16T12:37:48Z | - |
dc.date.issued | 2022-05-05 | - |
dc.identifier.citation | Blahopoluchna A. Н. Franchising of the restaurant industry in war conditions. Управління розвитком сфери гостинності: регіональний аспект: матеріали міжнародної науково-практичної онлайн-конференції, м. Чернівці, 5 травня 2022. С. 326-329. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14924 | - |
dc.description.abstract | Серед основних проблем, з якими зіткнувся ресторанний бізнес, були: паніка, відтік кадрів, логістика, розірвання договорів на поставку товарів, комунікаційна підтримка в усіх точках Після перших тижнів шоку ресторанний бізнес переорієнтувався на приготування простих і найпопулярніших страв. Такою була випічка, хліб та хлібобулочні вироби. Сьогодні попит на франшизи становить 5% зі 100. Ці 5% припадає на підприємства з повним циклом виробництва та дешевою сировиною. | uk_UA |
dc.publisher | Технодрук | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | франчайзинг | uk_UA |
dc.subject | війна | uk_UA |
dc.subject | наслідки війни | uk_UA |
dc.title | Franchising of the restaurant industry in war conditions | uk_UA |
dc.title.alternative | Франчайзинг ресторанного господарства в умовах війни | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
Франчайзинг в ресторанному бізнесі.pdf | 198,98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.