Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14924
Title: | Franchising of the restaurant industry in war conditions |
Other Titles: | Франчайзинг ресторанного господарства в умовах війни |
Authors: | Благополучна, Анастасія Геннадіївна |
Keywords: | ресторанний бізнес франчайзинг війна наслідки війни |
Issue Date: | 5-May-2022 |
Publisher: | Технодрук |
Citation: | Blahopoluchna A. Н. Franchising of the restaurant industry in war conditions. Управління розвитком сфери гостинності: регіональний аспект: матеріали міжнародної науково-практичної онлайн-конференції, м. Чернівці, 5 травня 2022. С. 326-329. |
Abstract: | Серед основних проблем, з якими зіткнувся ресторанний бізнес, були: паніка, відтік кадрів, логістика, розірвання договорів на поставку товарів, комунікаційна підтримка в усіх точках Після перших тижнів шоку ресторанний бізнес переорієнтувався на приготування простих і найпопулярніших страв. Такою була випічка, хліб та хлібобулочні вироби. Сьогодні попит на франшизи становить 5% зі 100. Ці 5% припадає на підприємства з повним циклом виробництва та дешевою сировиною. |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14924 |
Appears in Collections: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Франчайзинг в ресторанному бізнесі.pdf | 198,98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.