Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14929
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБлагополучна, Анастасія Геннадіївна-
dc.date.accessioned2022-11-16T12:47:19Z-
dc.date.available2022-11-16T12:47:19Z-
dc.date.issued2022-06-17-
dc.identifier.citationBlahopoluchna A. Sublimation as an alternative method of storing berries. Інноваційні технології вирощування, зберігання і переробки продукції садівництва та рослинництва: Матеріали VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Умань. 16–17 червня 2022. С. 74.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14929-
dc.description.abstractThe method of sublimation was invented quite by accident in the middle of the XIX century. Only then it was used to maintain the activity of various microorganisms for a long time, ie, for the manufacture of drugs and yeast. This method was then used to prepare food for astronauts, and in everyday life sublimated products have become available relatively recently. Sublimation is an alternative way of preserving food, thanks to which fruits and berries do not lose all important and useful propertiesuk_UA
dc.publisherУНУСuk_UA
dc.subjectСублімаціяuk_UA
dc.subjectягодиuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.subjectпакуванняuk_UA
dc.titleSUBLIMATION AS AN ALTERNATIVE METHOD OF STORING BERRIESuk_UA
dc.title.alternativeСУБЛІМАЦІЯ ЯК АЛЬТЕРНАТИВНИЙ СПОСІБ ЗБЕРІГАННЯ ЯГІДuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
SUBLIMATION AS AN ALTERNATIVE METHOD OF STORING BERRIES.pdf530,4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.