Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14929
Title: SUBLIMATION AS AN ALTERNATIVE METHOD OF STORING BERRIES
Other Titles: СУБЛІМАЦІЯ ЯК АЛЬТЕРНАТИВНИЙ СПОСІБ ЗБЕРІГАННЯ ЯГІД
Authors: Благополучна, Анастасія Геннадіївна
Keywords: Сублімація
ягоди
зберігання
пакування
Issue Date: 17-Jun-2022
Publisher: УНУС
Citation: Blahopoluchna A. Sublimation as an alternative method of storing berries. Інноваційні технології вирощування, зберігання і переробки продукції садівництва та рослинництва: Матеріали VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Умань. 16–17 червня 2022. С. 74.
Abstract: The method of sublimation was invented quite by accident in the middle of the XIX century. Only then it was used to maintain the activity of various microorganisms for a long time, ie, for the manufacture of drugs and yeast. This method was then used to prepare food for astronauts, and in everyday life sublimated products have become available relatively recently. Sublimation is an alternative way of preserving food, thanks to which fruits and berries do not lose all important and useful properties
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14929
Appears in Collections:Інститут економіки та бізнес-освіти

Files in This Item:
File SizeFormat 
SUBLIMATION AS AN ALTERNATIVE METHOD OF STORING BERRIES.pdf530,4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.