Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14973
Назва: Вплив загроз та ризиків на формування системи економічної безпеки підприємства
Інші назви: Вплив загроз та ризиків на формування системи економічної безпеки підприємства
Автори: Корнієнко, Тетяна Олександрівна
Ключові слова: економічна безпека
стійкість
небезпека
ризик
загроза
Дата публікації: 2022
Видавництво: Видавничий дім "Інтернаука"
Бібліографічний опис: Корнієнко Т.О. Вплив загроз та ризиків на формування системи економічної безпеки підприємства. Міжнародний науковий журнал "Інтернаука".Серія: "Економічні науки"2022. №4. С. 43-48.
Серія/номер: УДК;330.131.7:33.021
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто сутність понять «ризик», «загроза». Визначено, що дестабілізуючий вплив на стан еко номічної безпеки спричиняють загрози, загальну сукупність яких систематизовано до дев’яти: за ймовірністю виникнення, спроможністю прогнозування, величиною збитків, джерелом виникнення, залежністю від джерел виникнення загроз, природою виникнення, ступенем ваги кризи виробництва, сферою життєдіяльності підприємства та за тривалістю впливу загроз. У питаннях протидії загрозам наголошується на важливості використання всіх функціональних складових економічної безпеки: операційної, інвестиційної, фінансової, кадрової, інформаційної, захисної.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14973
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.