Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15022
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДубова, Наталія Вячеславівна-
dc.date.accessioned2022-12-06T11:20:23Z-
dc.date.available2022-12-06T11:20:23Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationДубова Н.В. СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОЄКТНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ПІД ЧАС ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ. Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету. Вип. 3 / МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини ; [голов. ред. О.І.Безлюдний]. Умань : Візаві, 2022.С. 119-125uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15022-
dc.descriptionhttp://znp.udpu.edu.ua/article/view/266743uk_UA
dc.description.abstractУ статті висвітлено актуальність впровадження проєктної технології у підготовці майбутніх фахівців харчової галузі. Охарактеризовано види проєктів та акцентовано увагу на їх діяльнісний характер, виходячи із завдань підготовки кваліфікованих кадрів з метою соціально-економічного розвитку країни. Обґрунтовано методику впровадження проєктної технології у процесі професійної підготовки бакалаврів харчової галузі; представлено характеристику та практичні рекомендації здійснення ефективної проєктної діяльності в межах дослідницьких проєктів.uk_UA
dc.publisherВПЦ "Візаві"uk_UA
dc.relation.ispartofseriesУДК;378.018.8:378.22:664:051]:37.091.313-
dc.subjectфахова підготовкаuk_UA
dc.subjectпрофесійна компетентністьuk_UA
dc.subjectпроєктна діяльністьuk_UA
dc.subjectпрофесійна освітаuk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectпроєктні технологіїuk_UA
dc.subjectдослідницький проєктuk_UA
dc.subjectетапи проєктуuk_UA
dc.titleСУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОЄКТНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ПІД ЧАС ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Проектна технологія.pdf221,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.