Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15022
Title: СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОЄКТНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ПІД ЧАС ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ
Authors: Дубова, Наталія Вячеславівна
Keywords: фахова підготовка
професійна компетентність
проєктна діяльність
професійна освіта
харчові технології
проєктні технології
дослідницький проєкт
етапи проєкту
Issue Date: 2022
Publisher: ВПЦ "Візаві"
Citation: Дубова Н.В. СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОЄКТНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ПІД ЧАС ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ. Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету. Вип. 3 / МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини ; [голов. ред. О.І.Безлюдний]. Умань : Візаві, 2022.С. 119-125
Series/Report no.: УДК;378.018.8:378.22:664:051]:37.091.313
Abstract: У статті висвітлено актуальність впровадження проєктної технології у підготовці майбутніх фахівців харчової галузі. Охарактеризовано види проєктів та акцентовано увагу на їх діяльнісний характер, виходячи із завдань підготовки кваліфікованих кадрів з метою соціально-економічного розвитку країни. Обґрунтовано методику впровадження проєктної технології у процесі професійної підготовки бакалаврів харчової галузі; представлено характеристику та практичні рекомендації здійснення ефективної проєктної діяльності в межах дослідницьких проєктів.
Description: http://znp.udpu.edu.ua/article/view/266743
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15022
Appears in Collections:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Files in This Item:
File SizeFormat 
Проектна технологія.pdf221,61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.