Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15092
Title: | ФОРМУВАННЯ САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ У ЗДОБУВАЧІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА» |
Other Titles: | ФОРМУВАННЯ САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ У ЗДОБУВАЧІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА» |
Authors: | Поліщук, Наталія Миколаївна Люльченко, Вячеслав Григорович |
Keywords: | санітарія гігієна; здоровий спосіб життя; освітній процес; здоров’я; освітній процес |
Issue Date: | Nov-2022 |
Publisher: | Візаві |
Citation: | Люльченко В. Г., Поліщук Н. М. ФОРМУВАННЯ САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ У ЗДОБУВАЧІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА». Проблеми підготовки сучасного вчителя, (2(26), 118–125. |
Abstract: | У статті теоретично висвітлено механізм формування санітарно-гігієнічної компетентності у здобувачів вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Встановлено, що дана проблема має свою актуальність та необхідність щодо її найшвидшого вирішення, а саме шляхом перегляду умов освітнього процесу закладів вищої освіти. Це передбачає формування у студентів на високому рівні безпечної й відповідальної поведінки щодо турботи про своє здоров’я. Проаналізовано чинники, які безпосередньо впливають на процес формування санітарно-гігієнічної компетентності в студентської молоді закладів вищої освіти. Запропоновано шляхи по створенню оптимального освітнього процесу для формування санітарно-гігієнічної компетентності в здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа». |
Description: | http://psv.udpu.edu.ua/article/view/267729 |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15092 |
Appears in Collections: | Факультет фізичного виховання |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
267729-Текст статті-617694-1-10-20221123 (2).pdf | 501,89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.