Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15214
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФілімонова, Ірина Афанасіївна-
dc.date.accessioned2022-12-13T11:06:59Z-
dc.date.available2022-12-13T11:06:59Z-
dc.date.issued2022-04-30-
dc.identifier.citationФілімонова І. А. Особливості підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій до професійної діяльності у вищих педагогічних навчальних закладах. Матеріали ХІІ-ї Міжнародної наук.-практ. конф. «Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Якісні дослідження для покращення життя людини» (Конін-Ужгород-Пшемишль, 22 квітня 2022 р.). Том ХІІ. 2022. С. 110-113.uk_UA
dc.identifier.isbn978-617-8003-18-0-
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15214-
dc.description.abstractУ публікації охарактеризовано особливості професійної підготовки майбутніх фахівців професійної освіти у вищих педагогічних закладахuk_UA
dc.publisherПосвітuk_UA
dc.subjectпрофесійна компетентністьuk_UA
dc.subjectпрофесійна освітаuk_UA
dc.subjectмайбутні бакалавриuk_UA
dc.subjectкомпетентністьuk_UA
dc.titleОсобливості підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій до професійної діяльності у вищих педагогічних навчальних закладахuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Rozwoj_April_2022_zbirnyk.pdf2,37 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.