Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15214
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Філімонова, Ірина Афанасіївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-13T11:06:59Z | - |
dc.date.available | 2022-12-13T11:06:59Z | - |
dc.date.issued | 2022-04-30 | - |
dc.identifier.citation | Філімонова І. А. Особливості підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій до професійної діяльності у вищих педагогічних навчальних закладах. Матеріали ХІІ-ї Міжнародної наук.-практ. конф. «Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Якісні дослідження для покращення життя людини» (Конін-Ужгород-Пшемишль, 22 квітня 2022 р.). Том ХІІ. 2022. С. 110-113. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-617-8003-18-0 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15214 | - |
dc.description.abstract | У публікації охарактеризовано особливості професійної підготовки майбутніх фахівців професійної освіти у вищих педагогічних закладах | uk_UA |
dc.publisher | Посвіт | uk_UA |
dc.subject | професійна компетентність | uk_UA |
dc.subject | професійна освіта | uk_UA |
dc.subject | майбутні бакалаври | uk_UA |
dc.subject | компетентність | uk_UA |
dc.title | Особливості підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій до професійної діяльності у вищих педагогічних навчальних закладах | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
Rozwoj_April_2022_zbirnyk.pdf | 2,37 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.