Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15214
Title: | Особливості підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій до професійної діяльності у вищих педагогічних навчальних закладах |
Authors: | Філімонова, Ірина Афанасіївна |
Keywords: | професійна компетентність професійна освіта майбутні бакалаври компетентність |
Issue Date: | 30-Apr-2022 |
Publisher: | Посвіт |
Citation: | Філімонова І. А. Особливості підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій до професійної діяльності у вищих педагогічних навчальних закладах. Матеріали ХІІ-ї Міжнародної наук.-практ. конф. «Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Якісні дослідження для покращення життя людини» (Конін-Ужгород-Пшемишль, 22 квітня 2022 р.). Том ХІІ. 2022. С. 110-113. |
Abstract: | У публікації охарактеризовано особливості професійної підготовки майбутніх фахівців професійної освіти у вищих педагогічних закладах |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15214 |
ISBN: | 978-617-8003-18-0 |
Appears in Collections: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Rozwoj_April_2022_zbirnyk.pdf | 2,37 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.