Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15214
Title: Особливості підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій до професійної діяльності у вищих педагогічних навчальних закладах
Authors: Філімонова, Ірина Афанасіївна
Keywords: професійна компетентність
професійна освіта
майбутні бакалаври
компетентність
Issue Date: 30-Apr-2022
Publisher: Посвіт
Citation: Філімонова І. А. Особливості підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій до професійної діяльності у вищих педагогічних навчальних закладах. Матеріали ХІІ-ї Міжнародної наук.-практ. конф. «Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Якісні дослідження для покращення життя людини» (Конін-Ужгород-Пшемишль, 22 квітня 2022 р.). Том ХІІ. 2022. С. 110-113.
Abstract: У публікації охарактеризовано особливості професійної підготовки майбутніх фахівців професійної освіти у вищих педагогічних закладах
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15214
ISBN: 978-617-8003-18-0
Appears in Collections:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Files in This Item:
File SizeFormat 
Rozwoj_April_2022_zbirnyk.pdf2,37 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.