Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15257
Назва: Соціальна анімації як технологія інтеграції молодді з інвалідністю
Автори: Ісаченко, Вікторія Павлівна
Ключові слова: соціальна анімація
соціальне середовище
інтеграція
молодь з інвалідністю
соціальна технологія
соціальна робота
дозвілля
фахівець соціальної сфери
професійна діяльність соціального працівника.
Дата публікації: 2021
Видавництво: УДПУ
Бібліографічний опис: Ісаченко В.П. Соціальна анімації як технологія інтеграції молодді з інвалідністю. Соціальна робота та соціальна освіта. 2021. № 1 (6). С. 147–157.
Короткий огляд (реферат): Наведено стислий аналіз різних підходів до визначення поняття «анімація». Визначено роль та місце соціальної анімації у створенні середовища, в якому кожна особистість матиме змогу успішно розвиватися та самореалізуватися з користю для суспільства. Проведено порівняння підходів до використання соціальної анімації у зарубіжних країнах. Проаналізовано останні дослідження та публікації з проблеми соціальної анімації молоді в Україні. Визначено коло професійної діяльності соціального працівника у сфері соціальної анімації.Розглянуто особливості соціальної анімації як провідної технології інтеграції молоді з інвалідністю.Виокремлено позитивні наслідків організації соціальної анімації із молоддю з інвалідністю.
Опис: Ісаченко В.П. Соціальна анімації як технологія інтеграції молодді з інвалідністю. Соціальна робота та соціальна освіта. 2021. № 1 (6). С. 147–157.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15257
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Соц. анімація, Ісаченко, Бойко.pdf555,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.