Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15517
Назва: | Впровадження системи економічного управління якістю продукції та послуг закладів барної справи в Україні |
Автори: | Нещадим, Людмила Миколаївна Тимчук, Світлана Володимирівна |
Ключові слова: | система економічне управління якість продукції якість послуг заклади барної справи |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Луцьк |
Бібліографічний опис: | Нещадим Л. М., Тимчук С. В. Впровадження системи економічного управління якістю продукції та послуг закладів барної справи в Україні. Якість та безпечність товарів: міжн. наук. конф. 13 травня 2022 р. Луцьк. С. 176-178 |
Короткий огляд (реферат): | Незважаючи на кризові явища у сфері ресторанного бізнесу в Україні, все більшої популярності набувають інноваційні об’єкти ресторанного бізнесу серед яких актуальними є інноваційні види закладів барної справи. Успішне функціонування таких об’єктів ресторанного бізнесу значною мірою пов’язане зі стандартизацією та сертифікацією їх діяльності. Тому актуальним є завдання створення цілісної та ефективної системи сертифікації продукції та послуг закладів ресторанної справи. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15517 |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
ЛУЦЬК_тези_ 2022-1-216.pdf | 1,03 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.