Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15517
Назва: Впровадження системи економічного управління якістю продукції та послуг закладів барної справи в Україні
Автори: Нещадим, Людмила Миколаївна
Тимчук, Світлана Володимирівна
Ключові слова: система
економічне управління
якість продукції
якість послуг
заклади барної справи
Дата публікації: 2022
Видавництво: Луцьк
Бібліографічний опис: Нещадим Л. М., Тимчук С. В. Впровадження системи економічного управління якістю продукції та послуг закладів барної справи в Україні. Якість та безпечність товарів: міжн. наук. конф. 13 травня 2022 р. Луцьк. С. 176-178
Короткий огляд (реферат): Незважаючи на кризові явища у сфері ресторанного бізнесу в Україні, все більшої популярності набувають інноваційні об’єкти ресторанного бізнесу серед яких актуальними є інноваційні види закладів барної справи. Успішне функціонування таких об’єктів ресторанного бізнесу значною мірою пов’язане зі стандартизацією та сертифікацією їх діяльності. Тому актуальним є завдання створення цілісної та ефективної системи сертифікації продукції та послуг закладів ресторанної справи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15517
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
ЛУЦЬК_тези_ 2022-1-216.pdf1,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.