Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15521
Назва: | Розвиток харчової промисловості на основі інноваційних процесів |
Інші назви: | Розвиток харчової промисловості на основі інноваційних процесів |
Автори: | Поворознюк, Інна Миколаївна |
Ключові слова: | харчова промисловість, інновації, індустрія гостинності, якість |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Луцьк: відділ іміджу та промоції. ЛНТУ |
Бібліографічний опис: | Поворознюк І.М. Розвиток харчової промисловості на основі інноваційних процесів. Якість та безпечність товарів: матеріали VІ міжнародної науково-практичної конференції, Луцьк (13 травня 2022 року) / за наук. ред. д.т.н., проф. В.В. Ткачук. Луцький національний технічний університет. Луцьк: відділ іміджу та промоції. ЛНТУ, 2022.С.124-125 |
Короткий огляд (реферат): | Розвиток харчової промисловості повинен перейти на новий, якісний етап розвитку, заснований на інноваціях та ефективному управлінні інноваційним процесом |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15521 |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
Поворознюк_тези_ 2022-С.124-125.pdf | 684,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.