Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15521
Назва: Розвиток харчової промисловості на основі інноваційних процесів
Інші назви: Розвиток харчової промисловості на основі інноваційних процесів
Автори: Поворознюк, Інна Миколаївна
Ключові слова: харчова промисловість, інновації, індустрія гостинності, якість
Дата публікації: 2022
Видавництво: Луцьк: відділ іміджу та промоції. ЛНТУ
Бібліографічний опис: Поворознюк І.М. Розвиток харчової промисловості на основі інноваційних процесів. Якість та безпечність товарів: матеріали VІ міжнародної науково-практичної конференції, Луцьк (13 травня 2022 року) / за наук. ред. д.т.н., проф. В.В. Ткачук. Луцький національний технічний університет. Луцьк: відділ іміджу та промоції. ЛНТУ, 2022.С.124-125
Короткий огляд (реферат): Розвиток харчової промисловості повинен перейти на новий, якісний етап розвитку, заснований на інноваціях та ефективному управлінні інноваційним процесом
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15521
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Поворознюк_тези_ 2022-С.124-125.pdf684,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.