Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15545
Назва: Варіативне вираження тактик у стратегічній лінії опозиції англійськомовного дискурсу переговорів
Автори: Паладьєва, Алла Федорівна
Ключові слова: тактики
стратегія
стратегічна лінія
опозиція
дискурс переговорів
вербалізація інтенцій
Дата публікації: 2022
Видавництво: Візаві
Бібліографічний опис: Паладьєва А. Ф. Варіативне вираження тактик у стратегічній лінії опозиції англійськомовного дискурсу переговорів. Проблеми романо-германської філології та іншомовної лінгвометодики у ціннісних вимірах сьогодення : матеріали І наук.-метод. семінару (Умань, 23 листопада 2022 р.). Умань : Візаві‚ 2022. С. 54–60.
Серія/номер: УДК;[811.11/.13+378.16:81`243](06)
Короткий огляд (реферат): Оскільки об’єктом нашого лінгвістичного пошуку є текстовий простір англійськомовного дискурсу переговорів, а предметом – варіативне вираження тактик у стратегічній лінії опозиції ми вважаємо за доцільне доповнити загальноприйняту класифікацію комунікативних стратегій (за підходом С. Дацюка) стратегією опозиції (конфліктною). У світлі означеного, пропонуємо розглядати її у якості автономної, оскільки навіть незважаючи на те, що опозиція не є конструктивною та сенсоутворюючою лінгвістичною категорією, вона відіграє вирішальну роль у моделюванні реакційної (несиметричної із точки зору сенсу) структури комунікації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15545
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Паладьєва А.Ф..pdf1,71 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.