Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15622
Назва: Формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологій у процесі вивчення фахових дисциплін
Інші назви: Формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологій у процесі вивчення фахових дисциплін
Автори: Філімонова, Ірина Афанасіївна
Ключові слова: професійна компетентність, професійна освіта, майбутні бакалаври
Дата публікації: 31-жов-2022
Видавництво: Візаві
Бібліографічний опис: Формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологій у процесі вивчення фахових дисциплін : монографія / І. Філімонова ; МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини. – Умань : Візаві, 2022. – 267 с.
Серія/номер: Педагогіка;
Короткий огляд (реферат): У монографії обґрунтовано основні науково-методичні засади та дидактичні аспекти формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологій; охарактеризовано методологічне забезпечення компетентнісного підходу професійної підготовки майбутніх фахівців професійної (професійно-технічної) освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15622
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Монографія_Філімонова.pdf937,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.