Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15624
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФілімонова, Ірина Афанасіївна-
dc.contributor.authorГвоздецька, Юлія Василiвна-
dc.date.accessioned2023-11-08T07:17:47Z-
dc.date.available2023-11-08T07:17:47Z-
dc.date.issued2022-05-30-
dc.identifier.citationФілімонова І. Збірник технологічних карток «Приготування борошняних страв» / Навч.-мет. посібник для самостійної роботи студентів / Ю.Гвоздецька, І.Філімонова – Умань : Видавничо-поліграфічний центр «Візаві», 2022. – 104 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15624-
dc.description.abstractУ посібнику подано інструкційні картки з приготування борошняних страв традиційних для української та європейської кухні, що передбачено для проведення практичних робіт з дисципліни «Виробниче навчання», «Основи дієтичного, лікувального та дитячого харчування».uk_UA
dc.publisherВПЦ "Візаві"uk_UA
dc.relation.ispartofseriesХарчові технології;-
dc.subjectінструкційні картки, страви, рецептури, борошняні страви, технологія приготуванняuk_UA
dc.titleЗбірник технологічних карток «Приготування борошняних страв» : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи студ.uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
ІнструкКарБорош.pdf566,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.