Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15624
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Філімонова, Ірина Афанасіївна | - |
dc.contributor.author | Гвоздецька, Юлія Василiвна | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-08T07:17:47Z | - |
dc.date.available | 2023-11-08T07:17:47Z | - |
dc.date.issued | 2022-05-30 | - |
dc.identifier.citation | Філімонова І. Збірник технологічних карток «Приготування борошняних страв» / Навч.-мет. посібник для самостійної роботи студентів / Ю.Гвоздецька, І.Філімонова – Умань : Видавничо-поліграфічний центр «Візаві», 2022. – 104 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15624 | - |
dc.description.abstract | У посібнику подано інструкційні картки з приготування борошняних страв традиційних для української та європейської кухні, що передбачено для проведення практичних робіт з дисципліни «Виробниче навчання», «Основи дієтичного, лікувального та дитячого харчування». | uk_UA |
dc.publisher | ВПЦ "Візаві" | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Харчові технології; | - |
dc.subject | інструкційні картки, страви, рецептури, борошняні страви, технологія приготування | uk_UA |
dc.title | Збірник технологічних карток «Приготування борошняних страв» : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи студ. | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
ІнструкКарБорош.pdf | 566,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.