Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15624
Title: Збірник технологічних карток «Приготування борошняних страв» : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи студ.
Authors: Філімонова, Ірина Афанасіївна
Гвоздецька, Юлія Василiвна
Keywords: інструкційні картки, страви, рецептури, борошняні страви, технологія приготування
Issue Date: 30-May-2022
Publisher: ВПЦ "Візаві"
Citation: Філімонова І. Збірник технологічних карток «Приготування борошняних страв» / Навч.-мет. посібник для самостійної роботи студентів / Ю.Гвоздецька, І.Філімонова – Умань : Видавничо-поліграфічний центр «Візаві», 2022. – 104 с.
Series/Report no.: Харчові технології;
Abstract: У посібнику подано інструкційні картки з приготування борошняних страв традиційних для української та європейської кухні, що передбачено для проведення практичних робіт з дисципліни «Виробниче навчання», «Основи дієтичного, лікувального та дитячого харчування».
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15624
Appears in Collections:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Files in This Item:
File SizeFormat 
ІнструкКарБорош.pdf566,79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.