Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15624
Title: | Збірник технологічних карток «Приготування борошняних страв» : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи студ. |
Authors: | Філімонова, Ірина Афанасіївна Гвоздецька, Юлія Василiвна |
Keywords: | інструкційні картки, страви, рецептури, борошняні страви, технологія приготування |
Issue Date: | 30-May-2022 |
Publisher: | ВПЦ "Візаві" |
Citation: | Філімонова І. Збірник технологічних карток «Приготування борошняних страв» / Навч.-мет. посібник для самостійної роботи студентів / Ю.Гвоздецька, І.Філімонова – Умань : Видавничо-поліграфічний центр «Візаві», 2022. – 104 с. |
Series/Report no.: | Харчові технології; |
Abstract: | У посібнику подано інструкційні картки з приготування борошняних страв традиційних для української та європейської кухні, що передбачено для проведення практичних робіт з дисципліни «Виробниче навчання», «Основи дієтичного, лікувального та дитячого харчування». |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15624 |
Appears in Collections: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
ІнструкКарБорош.pdf | 566,79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.