Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15633
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФілімонова, Ірина Афанасіївна-
dc.date.accessioned2023-11-08T08:03:13Z-
dc.date.available2023-11-08T08:03:13Z-
dc.date.issued2022-10-25-
dc.identifier.citationОснови дієтичного, лікувального та дитячого харчування. Дієтичні страви: навч.-метод. посіб. / Ірина Філімонова ; МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини. – Умань : Візаві, 2022. – 196 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15633-
dc.description.abstractСтруктура і зміст навчально-методичного посібника адаптовані до тематики лекційних та практичних занять дисципліни «Основи дієтичного, лікувального та дитячого харчування». Особливу увагу приділено основам раціонального, дієтичного та лікувального харчування, особливостям організації харчування людей, що мають різні захворювання, в закладах ресторанного господарства, а також розробці рецептур та інструкційних карток дієтичних страв.uk_UA
dc.publisherВізавіuk_UA
dc.relation.ispartofseriesХарчові технології;-
dc.subjectдієтичне харчування, лікувальне харчування, дитяче харчування, дієта, дієтичні стравиuk_UA
dc.titleОснови дієтичного, лікувального та дитячого харчування. Дієтичні страви:uk_UA
dc.title.alternativeОснови дієтичного, лікувального та дитячого харчування. Дієтичні страви:uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Основи_дієт_харч.pdf641,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.