Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15633
Title: Основи дієтичного, лікувального та дитячого харчування. Дієтичні страви:
Other Titles: Основи дієтичного, лікувального та дитячого харчування. Дієтичні страви:
Authors: Філімонова, Ірина Афанасіївна
Keywords: дієтичне харчування, лікувальне харчування, дитяче харчування, дієта, дієтичні страви
Issue Date: 25-Oct-2022
Publisher: Візаві
Citation: Основи дієтичного, лікувального та дитячого харчування. Дієтичні страви: навч.-метод. посіб. / Ірина Філімонова ; МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини. – Умань : Візаві, 2022. – 196 с.
Series/Report no.: Харчові технології;
Abstract: Структура і зміст навчально-методичного посібника адаптовані до тематики лекційних та практичних занять дисципліни «Основи дієтичного, лікувального та дитячого харчування». Особливу увагу приділено основам раціонального, дієтичного та лікувального харчування, особливостям організації харчування людей, що мають різні захворювання, в закладах ресторанного господарства, а також розробці рецептур та інструкційних карток дієтичних страв.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15633
Appears in Collections:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Files in This Item:
File SizeFormat 
Основи_дієт_харч.pdf641,52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.