Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15688
Назва: Особливості розвитку туризму за участі громадських організацій та грантових фондів
Інші назви: Особливості розвитку туризму за участі громадських організацій та грантових фондів
Автори: Слатвінська, Леся Анатоліївна
Букатинська, Анастасія Петрівна
Бричук, Юлія Володимирівна
Ключові слова: туризм, гранти, громадські організації
Дата публікації: бер-2023
Видавництво: Видавець Юлія Чабаненко
Бібліографічний опис: Слатвінська Л.А., Букатинська А. П., Бричук Ю. В. Особливості розвитку туризму за участі громадських організацій та грантових фондів. Туризм і гостинність: стан, проблеми, перспективи : зб. матер. VІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (18 травня 2023 р., м. Черкаси). – Черкаси : Вид-ць Юлія Чабаненко. С. 58-61.
Серія/номер: УДК 338.48:33214 ББК 65.43;
Короткий огляд (реферат): Особливості розвитку туризму за умови об’єднання підприємців, громадських організацій, грантодавців, військових адміністрацій всіх рівнів полягають у тому, що відбувається синергетичний ефект при досягненні цілей стратегії розвитку туризму, що у свою чергу дозволяє реалізовувати можливості формування сприятливих умов для активізації розвитку сфери туризму згідно з міжнародними стандартами якості та з урахуванням європейських цінностей, перетворення її на високорентабельну, інтегровану у світовий ринок конкурентоспроможну сферу, що забезпечує прискорення соціально-економічного розвитку регіонів і держави в цілому, сприяє підвищенню якості життя населення, гармонійному розвитку і консолідації суспільства, популяризації України у світі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15688
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Тези Слатвінська Л., Букатинська А., Бричук Ю..pdf1,06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.