Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15696
Назва: INFORMATION TECHNOLOGY AS A TOOL FOR PROCESSING ACCOUNTING INFORMATION
Інші назви: ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЯК ІНСТРУМЕНТ ОБРОБКИ ОБЛІКОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ
Автори: Дем'янишина, Олеся Андріївна
Ключові слова: information technologies
complexity of economic
material production
According
Дата публікації: 28-вер-2023
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Бібліографічний опис: Olesia Demianyshyna Information technology as a tool for processing accounting information. Актуальні проблеми менеджменту: теоретичні і практичні аспекти»: Матеріали шостої міжнар. наук.–практ. конф., 28- 29 вересня 2023р. відпов. за випуск д.е.н., проф. Кузнецова І. О. Одеса. 2023. С. 286 – 288.
Короткий огляд (реферат): Актуальність проведеного дослідження полягає в складності економічних, організаційних і технологічних проблем породжує постійно зростаючі потоки інформації, необхідної для успішного функціонування економіки будь-якої країни на всіх рівнях. Великий обсяг наукової, технологічної, економічної та іншої інформації доводиться витрачати на пошук нових видів енергії та сировини, організацію їх видобутку і переробки. Раціональне використання наявних сировинних та енергетичних ресурсів потребує знань, розумної організації та використання виробництва, зокрема, створення безвідходних та екологічно чистих технологій, а також удосконалення законодавства та систем розподілу і споживання праці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15696
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Демянишина_ОНЕУ_Збірник матеріалів конференції_28.09.2023.pdf596,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.