Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15705
Назва: | Strategies for Innovative Development of Hotel and Restaurant Enterprises in Ukraine |
Інші назви: | Стратегії інноваційного розвитку готельно-ресторанних підприємств України |
Автори: | Нещадим, Людмила Миколаївна |
Ключові слова: | інновації стратегії готельно-ресторанний бізнес інноваційні технології ресторанна справа |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Sustainable Socio-Economic Development Journal |
Бібліографічний опис: | Нещадим Л.М. Strategies for Innovative Development of Hotel and Restaurant Enterprises in Ukraine. Sustainable Socio-Economic Development Journal, 1(1), 2023. С. 67-72 |
Короткий огляд (реферат): | In modern conditions, hotel and restaurant management is an integral part of the hospitality industry. Today, this is a whole complex that determines the overall prospects for the development of all industries. In order to effectively and successfully solve a complex of tasks related to increasing competitiveness in the market, it is necessary to implement innovative strategies in the hotel and restaurant industry. An analysis of the trends in the development of the hospitality industry shows that companies that implement innovative methods and strategies in their activities are gettingmore and more growth. Taking into account the significant impact of innovative economic growth and prospective development of hospitality industry enterprises in modern conditions, it is appropriate to define innovative strategies as those that offer potential opportunities for increasing economic efficiency |
Опис: | http://ssed.udpu.edu.ua/article/view/287506/281358 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15705 |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
287506-Текст статті-663578-3-10-20230917.pdf | 387,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.