Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15708
Назва: РОЛЬ ТА ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УМОВАХ КРИЗИ
Інші назви: РОЛЬ ТА ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УМОВАХ КРИЗИ
Автори: Поворознюк, Інна Миколаївна
Ключові слова: індустрія гостинності
ресторанне господарство
криза
громадське харчування
глобалізація
Дата публікації: 2023
Видавництво: Видавничий дім «Гельветика»
Бібліографічний опис: Поворознюк І.М. Роль та особливості розвитку ресторанного бізнесу в умовах кризи. Економіка та суспільство. 2023. № 47. URL: https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/2125
Серія/номер: УДК 338.124.4-027.1]:640.43(045);
Короткий огляд (реферат): У статті розглядаються особливості розвитку ресторанного бізнесу та його роль в умовах кризи. Визначено, що громадське харчування є галуззю соціальної сфери, якість функціонування якої багато в чому визначає не тільки рівень задоволеного попиту сукупного споживача, а й характер вирішення багатьох соціальних проблем у рамках соціальної політики держави.
Опис: URL: https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/2125
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15708
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
стаття Поворознюк І.М..pdf157,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.