Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15749
Назва: Digitalization as the basis of the development of enterprises in the hospitality industry
Інші назви: Цифровізація як основа розвитку підприємств індустрії гостинності
Автори: Нещадим, Людмила Миколаївна
Поворознюк, Інна Миколаівна
Тимчук, Світлана Володимирівна
Джога, Ольга Валентинівна
Ключові слова: hospitality industry enterprises
activity modelling
strategic modelling
tourist market
Дата публікації: 2023
Видавництво: Editorial office: Křižíkova 384/101 Karlín, 186 00 Praha
Бібліографічний опис: Neshchadym L., Povorozniuk I., Tymchuk S., Dzhoha O. Digitalization as the basis of the development of enterprises in the hospitality industry. Sciences of Europe. 2023. №128. р.16-19
Серія/номер: ;128
Короткий огляд (реферат): The modern Ukrainian tourist market of services with its inherent unstable micro- and macro-environment forces the managers of enterprises of the hospitality industry to form real prospective opportunities of enterprises, that is, to determine the potential. For successful management, enterprises in the hospitality industry need to balance their capabilities and potential. This will improve competitors' positions on the market and increase the competitiveness of services. It is worth noting that the level of development of the hospitality industry is an individual business card of any country in the international tourist space and is an indicator of the socio-economic and cultural development of the state. That is why the development of hospitality industry enterprises is an important component of the process of integration of the Ukrainian tourism business into the European market
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15749
ISSN: ISSN 3162-2364
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Нещадим Sciences of Europe No 128 (2023)-16-19.pdf191,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.