Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15840
Назва: Теорія і методика роботи з обдарованими дітьми
Інші назви: Теорія і методика роботи з обдарованими дітьми
Автори: Кравчук, Неля Павлівна
Ключові слова: робота з дітьми
дошкільники
особистість
обдаровані діти
Дата публікації: 2023
Видавництво: Візаві
Бібліографічний опис: Теорія і методика роботи з обдарованими дітьми: навч.-метод. посіб. для студ. спец. 012 Дошкільна освіта ⁄ МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини ; уклад. Н. П. Кравчук. – Умань : Візаві, 2023. – 278 с.
Короткий огляд (реферат): У навчально-методичному посібнику висвітлено деякі аспекти роботи з обдарованими дітьми, а саме: методика виявлення обдарованих дітей, категорії та сфери дитячої обдарованості, методи дослідження інтелекту і креативності обдарованих дітей, форми і методи роботи з обдарованими дітьми, поради щодо розвитку творчих здібностей обдарованих дітей. У практичному блоці представлено методичні рекомендації до виконння індивідуальних дослідницьких завдань, самостійної роботи та практичних робіт з дисципліни, методи психолого-педагогічних досліджень та тестові завдання. Даний посібник відображає сучасні тенденції основних принципів інтегральної підготовки студентів спеціальності 012 Дошкільна освіта педагогічних вузів та коледжів, а також розрахований на практичних працівників закладів дошкільної освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15840
Розташовується у зібраннях:Факультет дошкільної та спеціальної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
перші сторінки посібника.pdf483,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.