Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15904
Назва: Статистика. Навчальний посібник для закладів вищої освіти
Автори: Логінова, Ольга Анатоліївна
Ключові слова: статистика
навчальний посібник
застосування статистичного аналізу
аналіз
Дата публікації: 2023
Видавництво: Візаві
Бібліографічний опис: Статистика : навч. посіб. для закладів вищ. освіти / МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені ПавлаТичини ; уклад. О. А. Логінова. – Умань : Візаві, 2023. – 148 с.
Серія/номер: УДК;311(075.8)
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник «Статистика» є навчально-методичним виданням, у якому обґрунтовуються основні теоретичні та методичні питання статистики в Україні. Мета пропонованого навчального посібника полягає в наданні допомоги студентам у процесі освоєння основних теоретичних, методологічних та прикладних засад застосування статистичного аналізу та оцінки найважливіших трансформаційних процесів, які мають місце в суспільстві та економіці. Відповідно до зазначеної мети побудовано зміст і структуру тем, за допомогою яких студенти одержать можливість оволодіти прийомами та методами статистичного аналізу, статистичним інструментарієм дослідження явищ і процесів суспільного життя, а також виявити основні закономірності розвитку суспільства та складових, що його опосередковують. Розрахований на студентів, аспірантів, викладачів закладів вищої освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15904
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
посібник статистика.pdf3,61 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.