Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15924
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Поліщук, Тетяна Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Возносименко, Дарія Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Рудницький, Сергій Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-07T13:09:04Z | - |
dc.date.available | 2023-12-07T13:09:04Z | - |
dc.date.issued | 2023-05-13 | - |
dc.identifier.citation | Поліщук Т.В., Возносименко Д.А., Рудницький С.О. Формування математичної компетентності студентів освітньої програми Професійна освіта “Харчові технології” у процесі вивчення курсу “Вища математика”. «Вісник науки та освіти (Серія «Філологія», Серія «Педагогіка», Серія «Соціологія», Серія «Культура і мистецтво», Серія «Історія та археологія»)»: журнал. 2023. № 4(10) 2023. С. 653-665. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2786-6165 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15924 | - |
dc.description | http://perspectives.pp.ua/index.php/vno/article/view/4556/4580 | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті висвітлено питання формування математичної компетентності студентів освітньо-професійної програми (ОПП) Професійна освіта «Харчові технології» у процесі вивчення курсу «Вища математика». Зокрема, розглянуто актуальне на сьогодні – набуття студентами низки компетентностей, серед яких важливе місце посідають професійні. Зазначено, що для здобувачів освіти даної ОПП значення набуває професійна математична компетентність. Сучасний кваліфікований фахівець повинен бути компетентним не тільки у своїй професійній діяльності, а й володіти якостями особистості, які допоможуть йому стати конкурентоспроможним, здатним постійно оновлювати свої знання, уміння та навички в умовах, що постійно змінюються або ж нестабільності. | uk_UA |
dc.publisher | Видавнича група «Наукові перспективи» та громадська наукова організація «Християнська академія педагогічних наук України» | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | УДК 378.017:51-047.22]:[378.018.8:664-051]:[378.016:51](045); | - |
dc.subject | математична компетентність | uk_UA |
dc.subject | професійна компетентність | uk_UA |
dc.subject | здобувачі вищої освіти | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.title | Формування математичної компетентності студентів освітньої програми Професійна освіта "Харчові технології" у процесі вивчення курсу "Вища математика" | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Факультет фізики, математики та інформатики |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
4556-Текст статті-4582-1-10-20230513.pdf | 531,8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.