Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15971
Назва: Аналіз сучасних проблем управління підприємством
Автори: Богашко, Олександр Леонідович
Ключові слова: менеджмент
управління підприємством
цифрова економіка
концепція управління
Дата публікації: 30-лис-2023
Видавництво: Херсон : Книжкове видавництво ФОП Вишемирський В. С.
Бібліографічний опис: Богашко О. Л. Аналіз сучасних проблем управління підприємством. Сучасні комп’ютерні системи та мережі в управлінні : матеріали VI Всеукраїнської наук.-практ. Інтернет-конф. здобувачів вищої освіти та молодих вчених (30 листопада 2023 р., м. Хмельницький, м. Херсон) / за ред. А. А. Григорової. – Херсон : Книжкове видавництво ФОП Вишемирський В. С., 2023. С. 111–112.
Серія/номер: УДК;330.111.66:005.8
С;91
Короткий огляд (реферат): Проблемний стан менеджменту в Україні охарактеризований в дослідженнях багатьох учених. Він зумовлений як внутрішніми, так зовнішніми чинниками, що діють на різних рівнях суспільства. Підприємства не можуть не реагувати на суттєві зміни в макросистемі суспільства на позитивні та негативні тенденції в таких її підсистемах, як економіка, політика і культура, оскільки вони є органічною складовою великої системи, через обмінні процеси з якою підтримують свою життєдіяльність. Однією із найважливіших складових, яку слід формувати в суспільстві заново, зберігаючи традиції народу, є культура. Втрата головних факторів соціальної стабільності, військові дії, зміна головних ціннісних орієнтирів сприяли посиленню соціальної напруженості в суспільстві.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15971
ISBN: 978-617-8187-04-0
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Analiz_suchasnykh_problem.pdf2,27 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.